Contactgegevens

Silodam 464A
1013 AW Amsterdam

Nederland

0630881776

Openingstijden

maandag

09:00 - 18:00


dinsdag

09:00 - 18:00


woensdag

09:00 - 13:30


donderdag

09:00 - 13:30


vrijdag

09:00 - 13:30


zaterdag

Gesloten


zondag

Gesloten

Contactformulier

Voorkeur

Meer informatie over de begeleider

Hi, ik ben Edwin Baints, klinisch Psychoneuroimmunoloog en Orthomoleculair voedingsdeskundige en gepassioneerd over het helpen van mensen om het beste uit hun leven te halen. Mijn missie is simpel: ik wil dat jij zo lang mogelijk kunt doen wat je graag doet, zonder gehinderd te worden door pijn, vermoeidheid, overgewicht of andere klachten.

Met vele jaren ervaring in hoe lichaam en geest samenwerken, weet ik dat gezondheid niet stopt bij symptoombestrijding. Ik kijk naar het totaalplaatje: jouw leefstijl, voeding en omgeving spelen allemaal een rol in je welzijn. Ik werk met wetenschappelijk onderbouwde interventies om de oorzaken aan te pakken.

Geavanceerde metingen, zoals bloedonderzoek, geven aanvullende informatie die ik gebruik om een helder beeld te krijgen van wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. Of je nu op zoek bent naar meer energie, een gezonder gewicht, of het aanpakken van hardnekkige klachten, mijn aanpak is erop gericht om jou duurzaam te ondersteunen. Samen gaan we voor resultaten die Γ©cht impact maken op jouw leven.

Meer informatie over de praktijk

De praktijk is gevestigd op een woonschip aan de Silodam in Amsterdam. 15 Minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station.

.